L’ONG Alpicat Solidari, protagonista a la tercera sessió de les XII Jornades Sanitàries

Joana García Hinojosa va impartir la ponència sobre La Salut, un dels 8 objectius del mil·lenni

alpicat solidari interior
photo_camera La xerrada va tenir com a escenari la Sala d’Actes del Casal

La sala d’actes del Casal va acollir aquest dimecres la tercera sessió de les XII Jornades Sanitàries, que va tenir com a protagonista l’ONG Alpicat Solidari.

La xerrada va anar a càrrec de Joana García Hinojosa, d’Alpicat Solidari, que va parlar sobre La Salut, un dels 8 objectius del mil·lenni, fent especial èmfasi en l’impacte de l’ONG Alpicat Solidari en la Salut de Bajakunda. L’acte va ser presentat pel director del consultori mèdic d’Alpicat, Carles Roca, i va comptar amb la presència del president d’Alpicat Solidari, Marçal Abella.

Organitzades per l’Ajuntament d’Alpicat, les XII Jornades Sanitàries tracten cada dimecres diferents aspectes relacionats amb la salut. Es van iniciar el passat 4 de novembre i acabaran el 2 de desembre. Totes tenen com a escenari la Sala d’Actes del Casal a partir de les 19.00 hores.

En la jornada inaugural, el tema va ser Píndoles de salut, a càrrec de l’equip d’atenció primària del Consultori mèdic d’Alpicat, de l’ABS Lleida Rural Nord, Gestió de Serveis Sanitaris de Lleida, mentre que el dia 11 es va parlar de “Ser pares i padrins avui”, un contínuum assistencial a càrrec de Victòria Claveria, llevadora del consultori mèdic d’Alpicat, i de la pediatra Mireia Astals.

Dimecres vinent, dia 25, serà el torn per a Esport, activitat física i salut, a càrrec de Rosa Rodríguez Arregui, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i professora de l’INEFC Lleida. La jornada final tindrà lloc el 2 de desembre amb el tema “Vida i Sexe més enllà dels 50”, a càrrec de la Dra. Encarna Laforet, ginecòloga i sexòloga, coordinadora de l’ASSIR Alt Penedès (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva), membre del grup d’experts en SEGO i de l’AEMM.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement