L'Escola Bressol Pas a Pas de Rosselló incorpora un sistema informàtic pioner de gestió i comunicació amb les famílies

L'Escola Bressol Pas a Pas de Rosselló incorpora un sistema informàtic pioner 1
photo_camera La web serveix de punt de trobada, blog informatiu, accés a zones privades i contacte amb l'escola bressol

L'Escola Bressol Pas a Pas de Rosselló incorpora aquest curs un sistema informàtic de gestió i comunicació pioner que aprofita el potencial de les noves tecnologies. Mitjançant la web www.pasapas.tresdes.com, el personal de l'escola i les famílies accedeixen a la zona privada on troben un seguit de serveis per comunicar-se i seguir l'evolució diària dels infants. L'Escola Bressol Pas a Pas de Rosselló incorpora un sistema informàtic pioner 2

El servei inclou un sistema de comunicació immediata i selectiva de l’escola amb els pares i permet als pares enviar missatges directament a l’educador/a del seu fill/a, a la directora, al menjador, entre altres.

El sistema permet també el control de les agendes electròniques diàries de cada alumne per pares i professionals de l’escola, tant del mateix dia com de tots els anteriors.

És accessible des de qualsevol dispositiu que tingui accés a internet, és compatible amb tots els sistemes operatius i està lliure de virus (donat que no cal instal·lar cap aplicació), és multilingüe, multiusuari, multidispositiu, es pot personalitzar i és totalment “responsive” (adaptable a qualsevol resolució).

La web serveix de punt de trobada, blog informatiu, accés a zones privades i contacte amb l'escola bressol.

Comentaris