29.11.2022 |
Territoris.cat

L'Obra Social 'la Caixa' dóna 8.000 euros a l'Espai Social 'Les Roquetes' d'Alcarràs

Foto signatura conveni la caixa - alcarras inteior
Foto de la signatura del conveni de col·laboració entre CaixaBank i l'Ajuntament
L'Obra Social 'la Caixa' dóna 8.000 euros a l'Espai Social 'Les Roquetes' d'Alcarràs

L'Obra Social 'la Caixa' ha col·laborat, per quart any consecutiu, amb un donatiu de 8.000 euros a l'Espai Social 'Les Roquetes' d'Alcarràs, un equipament que l'Ajuntament, amb la col·laboració del voluntariat, van posar en marxa fa dos anys. L'alcalde, Miquel Serra; Anna Suria, directora de l'Àrea de Negoci de CaixaBank, i el director d'aquesta entitat en aquest municipi, Josep Maria Tiers, van renovar aquesta passada setmana l'aportació, gràcies al conveni de col·laboració que ambdues parts van subscriure.

Aquest és el quart any consecutiu que l'entitat aporta aquests diners a la vila

El donatiu es destinarà al funcionament d'aquest espai, que té com a objectiu oferir diversos serveis relacionats amb l'atenció social i el voluntariat. Actualment, també s'hi està duent a terme una important tasca adreçada a la gent gran, amb diferents tallers i activitats específics per aquest col·lectiu, a més de ser on s'ubica 'Lo Cistell', nom del servei de repartiment d'aliments per a aquelles persones i famílies que així ho necessiten. 'Les Roquetes' també vol ser un punt de trobada i de promoció del voluntariat.

Des de l'Ajuntament van agrair "l'interès, així com la implicació de CaixaBank que, a través de la seva Obra Social, contribueix en la millora del vessant social del municipi".

L'Obra Social 'la Caixa' dóna 8.000 euros a l'Espai Social 'Les Roquetes' d'Alcarràs
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement