Lagravera obre les veremes col·laboratives de 'Gra de Sorra' 2018

Lagravera Gra de Sorra 2018
photo_camera La primera verema del 'Gra de Sorra 2018', que va tenir lloc dissabte 6 d'octubre a Lagravera

El dissabte 6 d'octubre, el celler Lagravera va començar el programa de veremes col·laboratives amb les quals s'elabora el vi solidari Gra de SorraTerrer de Pallars a Figuerola d'Orcau, prendrà el relleu aquest dissabte, 13 d'octubre. Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles tancarà el programa el dissabte, dia 20 d'octubre.

Per col·laborar amb el projecte es pot comprar una ampolla o participar en la verema amb un cost de 20 euros, amb diverses activitats enoturístiques incloses

Aquesta és la segona edició del projecte del vi solidari Gra de Sorra que es va iniciar l'any passat amb un cupatge de Garnatxa de Lagravera, Ull de Llebre de Mas Blanch i Jové i Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars que va donar lloc a la primera anyada del vi. Unes ampolles que es van vendre en benefici d'Afanoc. El projecte del vi solidari és una iniciativa dels cellers Lagravera d'Alfarràs, Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, i Terrer de Pallars de Figuerola d'Orcau, la consultoria de comunicació enogastronòmica Como Pomona, i la distribuïdora de vins Casa Badio.

comentaris