L'Ajuntament d'Aitona rep una subvenció per a impulsar l'ocupació juvenil

Ha incorporat nou persones en el marc del Programa de Formació Professional Ocupacional Dual

Aitona rep una subvenció per a la inserció juvenil
photo_camera L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol amb les 9 persones contractades mitjançant el Programa de Formació Professional Ocupacional Dual -Foto: Ajuntament d'Aitona

En una iniciativa encaminada a millorar les perspectives laborals dels joves del municipi, l'Ajuntament d'Aitona ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per a impulsar el Programa de Formació Professional Ocupacional Dual.

L’ajuda, de 209.848 euros, ha permès que l’Ajuntament d’Aitona incorpori, aquest mes de febrer, nou persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social. A través d'aquest programa, les persones participants, inscrites a l'Oficina de Treball i desocupades, tenen l'oportunitat de combinar formació teòrica amb experiència pràctica, mitjançant un contracte de formació en alternança d'un any de durada. Els permet l'obtenció d'un Certificat de Professionalitat, així com una immersió en el món laboral que les prepararà per a les demandes del mercat.

L’alcaldessa, Rosa Pujol, destaca la importància de potenciar l'ocupació i la formació, especialment en el context actual.

 “L’ajuda reforça el nostre compromís amb el futur dels joves d'Aitona i demostra el nostre suport contundent a les iniciatives que promouen la seva inserció laboral", ha afirmat

És la tercera vegada que el consistori s’adhereix a aquesta ajuda.

Comentaris