Torrefarrera amplia el viver d’empreses i ja acull vuit iniciatives empresarials

L'Ajuntament ha sol·licitat finançament per fer més gran el centre i mentrestant estudia habilitar dues noves oficines

Ampliacio CEI_Torrefarrera 2 interior
photo_camera Acabament de les obres d'ampliació del CEI de Torrefarrera

L’Ajuntament de Torrefarrera ha ampliat el Centre d’Empreses Innovadores (CEI) per poder encabir totes les iniciatives empresarials que ho demanden. En concret, s’han habilitat dos nous despatxos per a dues empreses, que se sumen als sis existents.

L’Ajuntament ha sol·licitat finançament a través d’un projecte europeu PECT per poder engrandir encara més el CEI, una vegada ocupat ja tot l'espai. Mentrestant, el consistori estudia adequar dos nous espais, que permetrien acollir fins a 10 iniciatives empresarials.

Des del centre es gestiona la borsa de treball municipal i es fan cursos formatius

El CEI, situat al Parc Empresarial i inaugurat per l’Ajuntament l’octubre del 2013, va ser una de les apostes de la Regidoria de Promoció Econòmica per estimular el creixement de noves activitats empresarials i ser un centre de promoció econòmica i serveis a les empreses. Des d’aquest centre es gestiona la borsa de treball municipal i s’hi fan nombrosos cursos de formació durant l’any.

L’alcalde, Jordi Latorre, es va mostrar la seva satisfacció perquè aquesta iniciativa "s’hagi consolidat tan ràpidament, senyal de la bona oferta que representa i de l’interès de molts emprenedors d’instal·lar-se a Torrefarrera”.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement