29.03.2020 |
Territoris.cat

L'escola Cervantes de Lleida mantindrà la línia de P3

El Departament d'Educació i la Paeria treballaran conjuntament per assegurar el futur del centre
L'escola Cervantes de Lleida mantindrà la línia de P3

El Departament d'Educació mantindrà l'oferta de P3 a l'escola Cervantes de Lleida de cara al proper curs.

Així es va confirmar ahir després que la setmana passada es comuniqués que al curs 2020-2021 no s'obriria aquesta línia, la qual cosa va fer disparar les veus d'alarma entre la comunitat educativa davant un imminent tancament d'aquest centre.

Educació i la Paeria treballaran de forma cooperativa per assegurar el futur de l'escola

A banda de descartar-se el tancament plantejat, Educació i la Paeria revisaran el mapa escolar de la ciutat on també es valorarà la funció de l'escola Cervantes, en el marc de la lluita contra la segregació escolar.

Es té previst crear una taula de diàleg i planificació en la que també hi participaran la comunitat educativa, les famílies i les entitats vinculades a l'escola i al barri per fer una prospecció del futur del centre i abordar les actuacions urgents per revertir la situació actual de segregació.

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha explicat que el Pacte de Ciutat per a la Millora de l'Educació ha de ser "l'escenari per acordar les grans decisions" que permetin una "distribució de les famílies que faci una ciutat més cohesionada i integradora". 

Comentarios