La Biblioteca d'Alpicat fa entrega dels premis del 19è concurs BiblioPunt en el marc de la diada de Sant Jordi

L'exterior de l'Espai La Lluna va acollir les activitats programades per la diada, entre altres, la tradicional venda de roses i llibres 

BiblioPunt-1
photo_camera Imatge de grup dels guanyadors i guanyadores de la 19a edició del concurs BiblioPunt - Foto: Cedida

La Biblioteca d'Alpicat ha estat un any més, el centre neuràlgic de la celebració de la diada de Sant Jordi a Alpicat, tot i que en aquesta ocasió amb un canvi d'escenari propiciat per les obres d'ampliació que s'estan duent a terme en l'equipament.

SANT JORDI-4
Un grup d'infants atenen la narració d'un conte - Foto: Cedida

La Biblioteca d’Alpicat va aprofitar el marc de la diada de Sant Jordi per lliurar els premis de la 19a edició del concurs BiblioPunt.

Els primers i segons classificats en les diferents categories van ser, per aquest ordre: en infantil A, Abril Torremorell Cabrè i Joan Luque Colomina; en infantil B, Carles Arbiol Gas i Laia López Pulido; en infantil C, Lídia Sogués Guerrero i Abril Pedrós Amella; en juvenil, Júlia Rodríguez Vidal i Abel Serra Caballero; i en adults, Òscar Serra Bobet i Edgar Serra Caballero. També es va lliurar el premi del Concurs Haikus a Núria Niubó Cabau.

L’acte es va celebrar, com tots els de Sant Jordi, a l’exterior de l'Espai La Lluna, seu provisional de la Biblioteca degut a les obres d’ampliació que s’estan duent a terme en l'equipament. Unes activitats que van incloure la venda de roses i llibres, l’esmentat lliurament dels premis del concurs BiblioPunt, els ‘Contes de dracs i cavallers’ amb Jep Gasulla, el taller ‘Rosa de paper’ i una ballada de sardanes amb els Dansaires del Pi.

SANT JORDI-1
Venda de roses i llibres a l'exterior de l'Espai la Lluna - Foto: Cedida

Comentaris