El cantautor Litus obrirà el cicle d'acústics de l'Espai Orfeó

El cantautor i frontman de Late Motiv presentarà el seu últim àlbum aquest dissabte al vespre
Litus @Ivan Martínez Segovia
photo_camera Litus @Ivan Martínez Segovia

El cicle d'acústics de l'Espai Orfeó es reprendrà aquest dissabte 27 de febrer amb Litus, qui desgranarà les cançons del seu darrer treball, Hablo tu idioma pero no lo entiendo. El compositor farà parada a Lleida en una gira que ja ha visitat ciutats com Barcelona, Madrid, Màlaga, Girona o Manresa. En aquesta ocasió ho farà al costat del guitarrista Oest de Franc, habitual d'altres artistes com Joan Masdéu o Gerard Quintana.

El cantautor s'ha fet un nom com a frontmant de la banda del programa Late Motiv d'Andreu Buenafuente.

La proposta de Litus és una cruïlla de diversos estils que transita pel soul, el pop, el funk o el rock maridat amb cançons elegants i amb tornades enèrgiques i alhora entranyables. El seu directe és fruit de l'experiència obtinguda durant anys i que li ha donat l'oportunitat de ser molt versàtil a l'escenari.

portada LitusEl títol del disc que presentarà a Lleida fa referencia a la cançó que Litus va compondre per a l'obra La puerta de al lado de Sergio Peris Mencheta l'any 2016. Tanmateix, una de les singularitats del nou treball és que pràcticament totes les cançons es titulen amb noms i cognoms propis, imaginaris i també reals.

El concert començarà a les 20 hores i complirà les mesures i protocols establerts, amb la neteja adequada de l'espai i la sortida esglaonada del públic després de l'espectacle. Les entrades estan a la venda a la web de l'Orfeó per 16 euros, mentre que la compra el mateix dia del concert serà de 18 euros.

comentaris