Lleida commemora el 45è aniversari de la República Saharauí

El consistori referma el seu compromís amb el poble sahrauí dins de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí.
La Paeria il·luminada en suport al poble sahrauí
photo_camera La Paeria il·luminada en suport al poble sahrauí

El passat divendres 26 de febrer la Paeria de Lleida va acollir l’acte de celebració del 45è aniversari de la proclamació de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), a més d’il·luminar l’edifici consistorial amb els colors de la bandera en una mostra de la solidaritat de Lleida amb el poble sahrauí, la seva història i la reivindicació del dret dels seus habitants a viure en llibertat.

La tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, conjuntament amb el president de l’associació AASTP, Josep Maria Pocino, i membres de l’Associació Sàhara Ponent van participar en la trobada commemorativa que se celebra anualment dins de la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí.

L’any passat van ser més de 40 municipis catalans els adherits a aquesta campanya que van penjar les banderes a les seves seus.

La tinent d’alcalde Sandra Castro va recordar des de l’Ajuntament de Lleida treballem pel cessament de les violacions dels drets humans al Sàhara Occidental i advoquem per la resolució justa i duradora del conflicte.

Comentaris