30.11.2021 |
Territoris.cat

Lleida, finalment, podrà gaudir de dues de les seves piscines municipals

L'obertura de les piscines de Balàfia i Cappont tindrà lloc el proper dilluns 3 d'agost
cappont2
Lleida, finalment, podrà gaudir de dues de les seves piscines municipals

L’Ajuntament de Lleida obrirà dilluns que ve les piscines municipals de Balàfia i Cappont, les més grans i millor equipades del municipi.

Per tal d'accedir a les instal·lacions, i donada la situació excepcional d’enguany per la COVID-19, els usuaris hauran de reservar prèviament i comprar en línia les entrades.

La venda d'aquests tíquets es posarà en marxa divendres 31 de juliol, a través d'una aplicació web que permetrà fer la reserva per franges de 2 hores 30 minuts. L’aplicació generarà un codi QR que s’ensenyarà a l’entrada.

Hi haurà tres torns de banys, d’1.00 a 13.30 hores, de 14.00 a 16.30 hores, i de 17.00 a 19.30 hores

D’aquesta manera, es deixa mitja hora entre els torns per realitzar tasques de desinfecció.

Amb l’App es podrà controlar l’aforament dels dos recintes, evitant que es produeixin aglomeracions, així com tenir una traçabilitat de les persones que n’han fet ús.

L’obertura d'aquestes dues piscines està prevista fins al 13 de setembre

L’OMAC habilitarà ordinadors perquè les persones sense mitjans electrònics puguin fer aquesta gestió

La limitació d’aforament s’ha determinat per garantir la distància entre els i les banyistes. També es farà el control de la temperatura, neteja del calçat i hi haurà passadís d’entrada i de sortida per separat, entre altres. Se seguiran els protocols establerts i es farà la senyalització corresponent a tota la piscina, indicant les zones de gespa, que les dependències estan clausurades, etc. Això s’ha de complementar amb les mesures d’higiene i de desinfecció de les persones usuàries, com mantenir distàncies, la neteja de les mans amb gel hidroalcohòlic o l’ús de la mascareta quan sigui possible i necessari.

La Paeria de Lleida és el primer ajuntament d’una gran ciutat en utilitzar aquesta solució tecnològica en modalitat multipiscina

Lleida, finalment, podrà gaudir de dues de les seves piscines municipals
comentaris