27.11.2021 |
Territoris.cat

En marxa la III edició de Mamapop

El divendres va presentar-se la III edició de Mamapop juntament amb els primers resultats de la investigació de l'IRB

mamapop2
Presentació de la tercera edició del concert i espectacle musical benèfic Mamapop 2016
En marxa la III edició de Mamapop

El 26 de novembre tindrà lloc la III edició de l'espectacle solidari de clàssics del rock Mamapop 2016.

El seu cartell va ser presentat el divendres 16 d'octubre a Lleida, juntament amb les primeres conclusions de la recerca duta a terme amb els 33.700 euros recaptats en les dues edicions anteriors de Mamapop.

La Dra. Ariadna Gasol, investigadora que participa en el projecte, va ser l'encarregada d'explicar els primers resultats de la investigació: 'per primer cop hem pogut trobar una associació entre el sistema immune i la resposta a aquest tipus de tumor'. Això es traduiria en què en aquest tipus de càncer, els glòbuls blancs són determinants, 'com més glòbuls blancs hi ha, més probabilitat de resposta positiva al tractament'.
 

El Pop Rock dels 80's serà l'eix del Mamapop 2016. L'edició reunirà a una orquestra de 36 músics de diferent procedència units excepcionalment per a aquest espectacle formada per l'Orquestra pop-rock Mamapop, músics de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell i alumnes del Conservatori l'Intèrpret, amb les veus de veus d'Alicia Torrelles i Toni Gilabert. Els músics interpretaran temes sobradament coneguts com ara Loquillo, Los Rebeldes, La Guardia, Luz Casal, Mecano, Los Secretos, Alaska, Duncan Dhu o Nacha Pop, entre altres. 

L'esdeveniment busca recaptar fons per la investigació de la variant HER2 del càncer de mama

Aquest esdeveniment està promogut pel lleidatà Manel Simon i Barbero, fundador de l'Associació Mamapop per a la recerca en càncer de mama, i hi col·laboren ADIMA, AECC-Lleida, la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de Lleida, Tolmusic, l'Escola de Música l'Intèrpret i Drac Màgic Events.

En marxa la III edició de Mamapop