28.10.2021 |

Masalcoreig ja dispossa de llar d'infants rural

Feia més de quinze anys que Massalcoreig no comptava amb aquest servei i a causa de l’alta taxa de natalitat que va haver-hi al municipi l’any passat, el consistori es va replantejar de recuperar la llar d’infants municipal
La quitxalla de Massalcoreig estrena la llar d'infants @Massalcoreig
La quitxalla de Massalcoreig estrena la llar d'infants @Massalcoreig
Masalcoreig ja dispossa de llar d'infants rural

Massalcoreig ha inaugurat aquest dilluns les instal·lacions de la nova llar d'infants rural, un equipament que enceta el curs amb cinc nens i nenes entre 1 i 2 anys. Feia més de quinze anys que el municipi no comptava amb aquest servei i a causa de l’alta taxa de natalitat que va haver-hi al municipi l’any passat, el consistori es va replantejar de recuperar la llar d’infants municipal.

La llar d'infants preveu acabar el curs l’any vinent amb un total de 8. L’aula de la llar d’infants està inclosa dins del mateix edifici de l’escola pública de Massalcoreig, tal com marca el model de guarderies rurals de la Generalitat.

La quitxalla de Massalcoreig estrena la llar d'infants @MassalcoreigL’horari de la llar d’infants serà el mateix horari de l’escola, de 9 a 13.12 h i de 15 a 17 h, tot i que durant els primers dies, els alumnes de la llar d’infants només assistiran unes hores al matí, perquè puguin assimilar amb més facilitat l’adaptació a l’escola.

El centre ha dut a terme durant tot l’estiu una reforma i millora de l’interior, amb la finalitat de poder incorporar aquesta nova aula destinada a llar d’infants. La direcció de l’escola es mostra molt agraïda amb els arquitectes i constructors que han dut a terme les reformes perquè, segons han explicat, en tot moment han estat en coordinació amb els mestres de l’escola per conèixer les necessitats del centre, i han mostrat una gran sensibilitat als requeriments de la direcció, realitzant unes reformes en total sintonia a la línia pedagògica de l’escola.

Recordem que al municipi de Massalcoreig es van donar 8 naixements l’any 2020. Una xifra que segons va explicar l’alcaldessa, Montse Jové, feia més de vint anys que no succeïa. 

Masalcoreig ja dispossa de llar d'infants rural
comentaris