Primera trobada de la Taula de Salut i Educació Comarcal del curs 21-22

Hi han participat una vintena de professionals de la comarca del Segrià

Professionals en la primera
Taula de Salut i Educació Comarcal del curs 2021/22
photo_camera Professionals en la primera Taula de Salut i Educació Comarcal del curs 2021/22

El Consell Comarcal del Segrià ha celebrat avui, dijous 30 de setembre, la primera trobada de la Taula de Salut i Educació Comarcal d’aquest nou curs 2021/22.

Hi han participat una vintena de professionals, entre coordinadors pedagògics dels INS de la comarca, tècnics de joventut, referents del programa Salut i Escola, referents del Programa de Garantia Juvenil del Comarcal del Segrià i referents del Programa Segrià Dinàmics.

La cita ha estat encapçalada pel vicepresident del Consell i cap de l’àrea de Serveis Socials, Toni Bosch

La trobada ha servit per canalitzar i programar les accions que es volen portar a terme als instituts de la comarca durant aquest curs en diferents eixos (salut, educació emocional, salut mental, gènere, interculturalitat i garantia juvenil), les quals estaran pensades per ser presencials.

A més, s’ha fet una valoració de les accions fetes durant curs anterior, on el 90% d’aquestes es van haver de fer a distància o de forma en línia.

També s’han tractat altres accions que aniran encaminades a parlar sobre l’educació emocional, les habilitats de vida, i accions en matèria de gènere, de prevenció de l’assetjament entre iguals i bullying i de salut mental.

Els presents en la Taula han pogut conèixer de primera mà la nova web www.jovesegria.cat i les novetats dels Premis Treballs de Recerca.

El Pla de Salut Comarcal del Segrià rep el suport dels municipis d’Almacelles, Almenar, Seròs, Torrefarrera, Alpicat i Alcarràs, a més del suport de la Direcció General de Joventut i del Programa Salut i Escola

comentaris