06.12.2022 |
Territoris.cat

Massalcoreig experimenta el creixement en natalitat més gran de les últimes dècades

creixement natalitat massalcoreig -  ajuntament de massalcoreig
Les deu famílies que han tingut els fills i els seus nadons a l'Ajuntament de Massalcoreig.
Massalcoreig experimenta el creixement en natalitat més gran de les últimes dècades
Feia molts anys que el municipi no gaudia d’un creixent de la natalitat tan elevat com el que ha viscut aquest any. Certament, aquest any han nascut vuit nadons i dos van fer-ho l'any passat. Davant aquest important creixement, el consistori ha convocat les deu famílies que han tingut els fills per felicitar-les, donar la benvinguda als nouvinguts i fer-los entrega d'un obsequi.
 

Aquesta iniciativa pretén no sols donar la benvinguda als nadons, sinó també apropar el consistori a les famílies i facilitar-los tota la informació que requereixen sobre l’ajuntament i les seves regidories

Montse Jové, alcaldessa de Massalcoreig, explica que feia molts anys que el municipi no experimentava un creixement tan pronunciat de la natalitat. “Generalment al municipi comptàvem amb dos, tres naixements per any. Enguany n’hem sumat vuit, potser feia més de dos dècades que no comptàvem amb tants nounats al poble”.

El consistori ha obsequiat les famílies amb llibres de contes, un disc de cançons de bressol i un val per a tramitar el carnet de la biblioteca. “Sabem que l’amor pels llibres i per la lectura creix en la família, per aquest motiu obsequiem amb aquest lot adreçat a cada nadó, per iniciar-los a llegir en família i a la creació de la seva pròpia biblioteca personal”, apunta l’alcaldessa.

És la primera vegada que el consistori ha dut a terme aquesta iniciativa, que espera seguir celebrant els anys vinents

Massalcoreig experimenta el creixement en natalitat més gran de les últimes dècades
comentaris