27.10.2021 |
Territoris.cat

Massalcoreig ret homenatge a la dona rural

Massalcoreig celebra el Dia internacional de la dona rural
Massalcoreig celebra el Dia internacional de la dona rural
Massalcoreig ret homenatge a la dona rural

L'Ajuntament de Massalcoreig, amb el suport de la infermera del Centre d'Assistència Primària (CAP), Marifé Quelle han impulsat un programa d'activitats i xerrades en el marc de la commemoració del Dia internacional de la dona rural que se celebra el quinze d'octubre.

Massalcoreig celebra el Dia internacional de la dona ruralLa iniciativa, en la que hi han participat mig centenar de dones del municipi del Segrià, tenia com a objectiu fomentar l'esport, l'activitat física, i l'alimentació saludable. El programa s'ha iniciat de bon matí, amb una caminada de trenta minuts pel terme de Massalcoreig, per continuar en el Parc de Salut. En aquest espai Marifé Quelle ha dut a terme una classe per tal demostrar la correcta utilització de les màquines.

La jornada s'ha relaxat amb una xerrada sobre el paper de la dona en el món rural, i per cloure la celebració el col·lectiu femení del municipi ha participat en un esmorzar popular.

Massalcoreig celebra el dia de la dona rural (1)L'alcaldessa de Massalcoreig, Montserrat Jové ha agraït a la infermera la seva participació en l'acte d'aquest dimarts. Tenim al nostre poble un entorn natural fantàstic per promocionar el senderisme i les rutes saludables. Durant 30 minuts hem caminat un total de quatre quilòmetres i ens hem aturat a la Plaça Roja per conèixer la utilitat de les màquines del parc de salut, les quals moltes d'elles no sabíem com fer-les anar i ara gràcies a Marifé Quelle, la nostra infermera, podem realitzar diferents exercissis i taules de pràctiques, diu l'alcaldessa.

És la primera vegada que es fa aquest acte al poble. Gràcies a la gran afluència de dones que han participat, el consistori preveu tornar-lo a repetir de cara l'any vinent.

Massalcoreig ret homenatge a la dona rural
comentaris