Membres del Lleure Camper Club Catalunya fan una parada a Alpicat

Membres del Lleure Camper Club Catalunya reunit a Alpicat
photo_camera Membres del Lleure Camper Club Catalunya reunit a Alpicat

Alpicat ha estat el destí, aquest cap de setmana, d’una sortida del Lleure Camper Club Catalunya, una agrupació d’usuaris d’autocaravanes i càmpers que gaudeix del lleure fent ús d’aquest mitjà de transport.

La iniciativa va recalar a Alpicat gràcies a la mediació d’una veïna d’Alpicat, Pilar Alcalà, membre d’aquest club i que va estar al capdavant del programa d’actes que es va dur a terme, amb el centre d’operacions ubicat al Parc del Graó.

Així, el dissabte al matí els participants van poder gaudir d’una visita al museu amb elements medievals propietat de Joan Limón i Pilar Alcalà, i posteriorment van poder veure l’activitat anomenada vestir al cavaller, en què s’utilitzen elements d’aquest museu. Després es va celebrar un dinar i la tarda va ser lliure.

Diumenge, van prendre part a la caminada popular amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat que es va celebrar a Alpicat i que va col·laborar contra l’Alzheimer. La caminada tenia la particularitat que els participants transitaven pels carrers d’Alpicat guiats per l’historiador local Fabià Corretgé, que oferia un repàs sobre la història dels racons més emblemàtics.

comentaris