06.12.2022 |
Territoris.cat

La jornada Endavant de GLOBALleida reuneix a més de 400 joves atrets per l’emprenedoria

La jornada Endavant de GLOBALleida reuneix a prop de 400 joves 1 inteior
La Universitat de Lleida ha acollit aquest dilluns una nova edició de la Jornada per a l’Emprenedoria i el Creixement Empresarial
La jornada Endavant de GLOBALleida reuneix a més de 400 joves atrets per l’emprenedoria

La jornada Endavant de GLOBALleida ha reunit aquest dilluns a la Universitat de Lleida 420 joves atrets per l’emprenedoria. La nova edició de la Jornada per a l’Emprenedoria i el Creixement Empresarial Emprèn amb Talent ha captivat els assistents amb ​la història de motivació d’en Quico Taronjí, els antídots per fer possible la consolidació de la plataforma solidària iWOPI i una ponència sobre la creativitat a càrrec de Maria Batet. D'altra banda, i segons els organitzadors, un any més el #GLLEndavant ha arribat a una audiència de més 150.000 usuaris a les xarxes socials.

La jornada ha començat amb la conferència de Quico Taronjí, Aislado, haz de tu pasión tu vida, una història de motivació, lideratge, sacrifici i superació personal que aborda la necessitat d’emprendre i de fer de la passió el nostre mitjà de vida. Taronjí va protagonitzar el repte Aislado, una travessera en solitari pel Mediterrani, que després ha esdevingut la seva primera novel·la. Una aventura vital que el va portar a navegar el Mediterrani en caiac i a batre dos rècords mundials. 4000 km en solitari des d'Algesires a Istanbul. Quico va naufragar a Tunísia durant un terrible temporal amb vents superiors als 100 km / h i onades de més de vuit metres, un episodi   extraordinari de lluita contra la mort i una història carregada d’emocions.La jornada Endavant de GLOBALleida reuneix a prop de 400 joves texte

S'ha continuat amb el cas d’èxit empresarial d'iWOPI una innovadora xarxa social esportiva i solidària on valorar l'esforç de les persones, que s’ha convertit en un nou mitjà de comunicació per a les empreses. Aquesta plataforma permet ser solidari "mentre corres, camines, vas amb bici o practiques el teu esport favorit. Fas la donació dels km dels teus entrenaments i aquests es converteixen en diners per a projectes d'interès social".

L’Ivan Lorcas, en la seva ponència iWOPI: Reinvenció i flexibilitat, els antídots per fer front a la consolidació d’una start-up ha explicat  la transformació que ha hagut de fer per aconseguir la consolidació actual del seu negoci sense canviar el propòsit inicial del projecte i adaptar-se per aconseguir tenir possibilitats reals per convertir-te en una solució per al mercat i un model sostenible.

#GLLEndavant ha arribat a una audiència de més 150.000 usuaris a les xarxes socials

Per acabar Maria Batet, mestra, emprenedora, experta en creativitat i en l’entrenament d’habilitats per emprendre ha desenvolupat diverses metodologies per aprendre a emprendre i ensenyar a emprendre. En la seva ponència T’has plantejat mai perquè costa tant tenir idees originals? Atreveix-te a mirar ha donat algunes respostes útils per pensar d'una forma més atrevida i creativa.

GLOBALleida organitza anualment aquesta jornada amb l’objectiu de crear un espai  en el qual estudiants universitaris, de cicles formatius, emprenedors i públic general puguin escoltar a experts del món  econòmic, universitari i empresarial per reflexionar sobre la importància de la gestió del talent en les organitzacions i debatre al voltant de l’emprenedoria  i el seu encaix en l’economia de mercat.

La jornada Endavant de GLOBALleida reuneix a més de 400 joves atrets per l’emprenedoria
comentaris