26.11.2020 |
Territoris.cat

S'acaben 40 anys de governs socialistes a l'Ajuntament de Lleida

Miquel Pueyo alcalde republicà de l'Ajuntament de Lleida
Miquel Pueyo alcalde republicà de l'Ajuntament de Lleida
S'acaben 40 anys de governs socialistes a l'Ajuntament de Lleida

El republicà Miquel Pueyo va ser investit paer en cap de Lleida per majoria absoluta de 15 vots amb els suports del seu grup, els 6 regidors de JxCat i els 2 del Comú. S'ha materialitzat així el pacte anunciat els darrers dies que tot apunta que culminarà amb un acord de govern entre ERC i JxCat i la possibilitat que hi entri també el Comú.

La nova corporació municipal de la Paeria de Lleida amb el nou alcalde republicà, Miquel PueyoS'acaben 40 anys de governs socialistes a l'Ajuntament de la capital del Segrià i Pueyo ha defensat durant el seu discurs d'investidura que té l'objectiu de governar des de la centralitat però per la defensa dels drets i les llibertats. Pueyo també ha anunciat que futur govern de la Paeria adoptarà mesures en relació als presos i exiliats i que també es crearà una comissió sobre l'1-O. El fins ara paer en cap, Fèlix Larrosa, ha reiterat la mà estesa cap al futur govern municipal sempre que es governi més enllà de les ideologies.

Seguint la investidura de Miquel Pueyo Roger Torrent, l'expresident Benach i el conseller d'Educació, Josep BargallóEl candidat de JxCat, Toni Postius, ha remarcat a Pueyo que estaran el seu costat en aquesta nova etapa històrica perquè el resultat de les eleccions ha apuntat al canvi en la manera de gestionar la Paeria i deixar enrere 40 anys de governs socialistes.

Helena Ferré, del Comú de Lleida ha assenyalat durant la seva intervenció que tant si el seu grup està al govern municipal com si no, col·laboraran i empenyeran per fer possible un canvi honest i valent a la ciutat.

S'acaben 40 anys de governs socialistes a l'Ajuntament de Lleida
comentaris