Montoliu decora els seus carrers per la Festa Major

Un any més, les veïnes i veïns de Montoliu de Lleida decoren els seus carrers per la Festa Major
Montoliu3
photo_camera Montoliu celebra la seva Festa Major i els carrers de la vila tonen a lluir amb guarniments molt creatius Foto: Ajuntament de Montoliu de Lleida

Montoliu de Lleida està de Festa Major i els veïns i veïnes de la població han tornat a decorar els seus carrers com és costum. Aquesta iniciativa va néixer ara fa uns 6 anys de la mà d'uns veïns que es van organitzar per decorar el seu trosset de carrer. Any rere any, s'hi van anar sumant més carrers fins a aconseguir guarnir bona part del poble.

Les temàtiques varien cada any i en aquesta ocasió hi podem trobar des d'un "baratillo". fins a un bosc de fades, passant per l'època medieval i un bosc de minairons.

Montoliu4
Els carrers de la vila llueixen decorats com autèntiques obres d'art - Foto: Ajuntament de Montoliu de Lleida

La iniciativa aplega més de 6 carrers i un centenar llarg de veïns. L'Ajuntament dona suport a l'activitat de manera econòmica, ja que es considera que iniciatives així reforcen el sentiment de comunitat i arrelament al poble.

Durant el dissabte de festa major s'ha celebrat una cercavila amb el grup de Gralles i Puputs de Montoliu per tal de visitar tots els carrers decorats. Aquesta activitat cada any aplega més curiosos que es desplacen a Montoliu per veure les autèntiques obres d'art que fan els veïns i veïnes.

Els carrers continuaran decorats un parell de setmanes més un cop passada la Festa Major.

Montoliu1
Un nombrós públic recorre aquests dies els carrers engalanats de la vila - Foto: Ajuntament de Montoliu de Lleida - Foto: Ajuntament de Montoliu de Lleida

Comentaris