21.01.2022 |
Territoris.cat

La Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d'Alfarràs ja té guanyadors

La convocatòria gastronòmica està impulsada per a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida amb el suport de l'Ajuntament d'Alfarràs, que l'incorpora en el marc de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu

Jesús Gimena, Antoni Sánchez i Alberto Pascual finalistes del concurs d'Alfarràs
Jesús Gimena, Antoni Sánchez i Alberto Pascual finalistes del concurs d'Alfarràs
La Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d'Alfarràs ja té guanyadors

Jesús Gimena, amb el plat Truita de riu amb pernil, vegetals i fruita seca, ha estat el guanyador de la segona edició del Concurs de Cuina amb Truita de Riu d'Alfarràs, que s'ha celebrat aquest dimarts a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida, en el marc de la 6a Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d'Alfarràs.

Gimena ha convençut el jurat, format per l'alcalde d'Alfarràs, Kleber Esteve; Dolors Mateu, bloguera del Blog de la Dolorss; Iván Pascual, cuiner de Cal Gummer i Gregori Canalias, professor i Coordinador de les Relacions Institucionals de l'Escola d'Hoteleria, amb la seva proposta d'elaboració d'un producte del territori com és la truita de riu.

Els participants en el Concurs de Cuina amb Truita de Riu d'AlfarràsEl guanyador s'ha endut un obsequi, un diploma i un menú degustació per a dues persones a La Boscana amb el xef Joel Castanyé, distingit amb una estrella Michelin, i la possibilitat de presentar el seu plat dins el programa de la Mostra.

La segona posició ha estat per Antoni Sánchez amb Snack de truita de riu i, finalment, Alberto Pascual ha aconseguit el tercer lloc amb Teula de Truita.

L'alcalde d'AlfarràsKleber Esteve ha agraït la col·laboració de l'Escola amb les Jornades Gastronòmiques de la Truita de Riu d'Alfarràs amb la celebració d'aquest concurs per segon any consecutiu i acollint la presentació a la premsa que està prevista pel dimarts dia 18 d'abril.

Per la seva banda, Gregori Canalias, director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme, ha destacat el gust i textura de la truita de riu de la Piscifactoria Sant Ana que compta amb l'aigua del riu Noguera Ribagorçana, fet que determina la gran qualitat d'aquests peixos.

La Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d'Alfarràs ja té guanyadors
comentaris