El mural "El espíritu de la naturaleza" guanya el VIII Torrefarrera Street Art Festival

L'obra del xilè Felipe Pincel ha rebut 1.000 euros pel primer premi
Imatge del mural guanyador de Torrefarrera
photo_camera Imatge del mural guanyador de Torrefarrera

El jurat del VIII Torrefarrera Street Art Festival (TSAF) ha escollit com a guanyador d'aquesta edició el mural "El espíritu de la naturaleza" de l'artista multicisciplinar Felipe Pincel (Xile), que s'ha endut el primer premi, dotat amb 1.000 euros. L'obra, de més de 630 m2, es troba ubicada al carrer Alzinar.

El jurat del certamen, que està format per l'Ajuntament i l'organització del festival, ha premiat aquesta obra d'acord a criteris d'adaptació a l'entorn, qualitat artística i nivell de definició en l'acabat de l'obra. El festival va finalitzar diumenge amb una jornada amb diverses activitats com un taller de grafittis per a principiants, un trenet "caçamurals", esmorzar musical... El premi es va lliurar durant el TastaJazz Jam Session a la Sala Social de l'Ajuntament.

Al llarg d'una setmana, 13 artistes nacionals i internacionals han pintat un total d'11 murals. Després de vuit edicions del festival, Torrefarrera compta ja amb una superfície aproximada de 7.000 m2 de museu a l'aire lliure amb una setantena de murals.

Properament es posarà en marxa la votació online per escollir el guanyador del premi del públic, dotat amb 500 euros.

Comentaris