La UdL ajorna el claustre extraordinari sobre la situació a Palestina i Israel

La "manca de quòrum" impedeix la celebració de la sessió reclamada pels alumnes acampats a l'edifici del Rectorat
Imatge del claustre de la UdL
photo_camera Imatge del claustre de la UdL

El claustre extraordinari sobre la situació de Palestina i Israel que s'havia de celebrar aquest dijous a la Universitat de Lleida (UdL) s'ha ajornat.

La vicerectora de Compromís Social, Igualtat i Cooperació de la UdL, Núria Camps, ha dit que s'ha convocat la sessió "complint" amb la demanda dels alumnes acampats a l'edifici del Rectorat, però "desafortunadament no hi ha hagut quòrum (suficient)". La sessió, prevista a l'Auditori del Centre de Cultures, al campus de Cappont, necessitava almenys 100 assistents per celebrar-se. Concretament, el màxim òrgan de representació de la UdL està compost per 249 membres dels tres col·lectius: estudiants, personal docent i investigador, i personal tècnic de gestió, administració i serveis.

L'equip de direcció decidirà pròximament la data d'una nova convocatòria extraordinària, on es debatran tres propostes diferents. Sobre el conflicte de Gaza, Camps ha recordat que la UdL es va adherir el passat mes de novembre al comunicat de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i que a l'abril va emetre un comunicat propi posicionant-se a favor de la pau.

Comentaris