La Nectarina Atlètica Fruits de Ponent d'Alcarràs d'aquest dissabte compta ja amb 200 inscrits

La convocatòria, que se celebrarà el pròxim dissabte 18 de juliol, suposa la darrera prova de la Lliga Ponent abans de l’aturada de l’estiu

La cursa d'Alcarràs en la seva passada edició.
photo_camera La cursa d'Alcarràs en la seva passada edició.

La Nectarina Atlètica Fruits de Ponent suposarà, el pròxim 18 de juliol a Alcarràs, la darrera prova de la Lliga Ponent abans de l’aturada de l’estiu. La cita se celebrarà a les 20.30 hores sobre dues distàncies, 10 i 5 kilòmetres, i a hores d’ara ja compta amb 200 inscrits.

L’organització ha previst un aforament màxim de 500 corredors a la cursa de 10 km i de 300 a la cursa de 5 km. El circuit, una barreja d’urbà i rural, creua una part del nucli urbà d’Alcarràs però també inclou camins de l’entorn. La sortida i l’arribada estaran situades davant del Pavelló Poliesportiu d'Alcarràs. 

L’organització destinarà un euro de les inscripcions a l’Associació Contra el Càncer de Lleida

La prova, que va ser presentada a la Diputació de Lleida, promocionarà un any més la fruita dolça amb una de les primeres proves del territori que van establir l’horari nocturn per combatre la calor de l’estiu. Per aquest motiu, un dels obsequis que s’enduran els guanyadors de la cursa serà un lot de fruita.

La cita tindrà també el seu vessant solidari, atès que, com en la darrera edició, l’organització destinarà 1 euro de les inscripcions a una causa solidària, en aquest cas a l’Associació Contra el Càncer de Lleida.

Per tal d’aconseguir un major nombre de participants, paral·lelament a la cursa de 10 quilòmetres, se’n disputarà una de 5 quilòmetres. Una de les novetats d’aquest any ve de la mà de Fruits de Ponent, ja que el recorregut de la cursa de 5 quilòmetres passarà per dins de les instal·lacions de l’empresa.

comentaris