Nova edició de la cursa 'Nosaltres també podem' de la Fundació Aspros

Diumenge dia 23 d'octubre i amb l'oferta ampliada a tres modalitats: 5 i 10 km, curses infantils i caminada

cursa aspros 2015 interior
photo_camera Imatge d'arxiu de l'anterior edició de la cursa

La Fundació Aspros han organitzat, per al pròxim 23 d'octubre, la tercera edició de la cursa Nosaltres també podem, que tindrà lloc durant tot el matí de diumenge a les Basses d’Alpicat. Com a novetat, enguany hi haurà tres modalitats de curses: 5 i 10 km, infantils i la caminada.  

L’atleta olímpic Jackson Quiñónez donarà el tret de sortida

L’atleta olímpic Jackson Quiñónez serà l’encarregat de donar el tret de sortida a una jornada esportiva i lúdica. Segons els organitzadors, les persones que resideixen a les Llars-residència de la Fundació Aspros i després de l’èxit de l’anterior edició, "s’han engrescat a repetir aquesta experiència, guiats per professionals que voluntàriament els acompanyen per fer realitat aquest projecte".

L'organització ha estat possible per la implicació i la col·laboració de 25 residents i un centenar de voluntaris

Els organitzadors han volgut que es converteixi en una diada lúdica i amb aquest objectiu han preparat una festa on hi haurà zones d’animació per als més petits, classes d’escalfament i estiraments, una masterclass de Zumba i altres sorpreses. La cursa serà possible per la implicació i la col·laboració de 25 residents i un centenar de voluntaris.

comentaris