El Pac Família Aplec convida als lleidatans a viure la festa a casa

 

 

La Fecoll proposa alternatives per gaudir de l'Aplec malgrat el confinament
photo_camera El lot consta d'un quilo de caragols, una ampolla de vi negre Raimat Abadia i sis cerveses San Miguel,

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), Caragols Almacelles, Raimat, San Miguel i les cadenes de supermercats Bon Preu-Esclat i Plusfresc, han posat en marxa el Pac Família Aplec perquè els penyistes i lleidatans en general puguin gaudir de l'esperit de la festa durant tot el mes de maig amb caragolades a casa. El lot de la promoció, pensat per a quatre persones, inclou un quilo de caragols, una ampolla de vi negre Raimat Abadia i sis cerveses San Miguel per 15 euros; i es pot adquirir als supermercats Bon Preu - Esclat i Plusfresc de Lleida, a partir d'aquest divendres, dia 8 de maig , i fins al dia 30 de maig. 

foto caragols-3

La Federació de penyes completa la campanya amb un concurs a les xarxes socials que convida els penyistes i lleidatans a publicar a Twitter, Facebook i Instagram fotografies de les seves caragolades. El premi, consta d'una visita al celler Raimat i dinar per a dues persones al Restaurant de la Fecoll, i dos lots de productes de cada una de les marques col·laboradores Raimat i San Miguel. Es poden consultar les bases a www.aplec.org .

Ferran Perdríx considera que "tot i que la pandèmia de la COVID-19 ens obliga a traslladar l'Aplec del Caragol al mes d'octubre, pensem que les caragolades a casa poden mantenir l'esperit de la festa durant el mes de maig".

Així mateix, el president de les colles lleidatanes vol agrair la generositat dels patrocinadors i col·laboradors de la festa en aquesta campanya.

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol ha ajornat el XLI Aplec del Caragol de Lleida, previst pel quart cap de setmana de maig als dies 9, 10 i 11 d'octubre,"sempre que no suposin cap risc per a la salut dels collistes i visitants", va explicar el president de la Fecoll, Ferran Perdrix a començaments d'abril. Així, aquesta edició coincidirà amb la trobada de l'Aplec de Tardor, que habitualment es realitza durant una única jornada, el primer o segon diumenge d'octubre.

comentaris