La Paeria cedeix uns equipaments esportius a quatre instituts per a ús educatiu

Els centres van demanar a l'Ajuntament de Lleida espais per poder-se adaptar a les necessitats derivades de la pandèmia
Pla general de l'interior del pavelló municipal Juanjo Garra. Imatge del 15 d'octubre de 2020. (Horitzontal)
photo_camera L'interior del pavelló municipal Juanjo Garra. Foto cedida per Paeria de Lleida.

La Paeria ha cedit el Pavelló Juanjo Garra, el Pavelló de la Bordeta, el Camp de Futbol de Balàfia i el Velòdrom municipal per poder-hi fer activitats educatives. L'Ajuntament de Lleida dona resposta així a les sol·licituds de l'Institut Maria Rúbies, l'Institut-Escola Torre Queralt, l'INS Torre Vicens i l'INS Guindàvols per poder adaptar-se als requeriments de la covid-19. Ja a finals del mes d'agost i abans de l'inici del curs escolar, la Paeria va posar a disposició de la comunitat educativa 96 equipaments i espais (centres cívics, centres culturals, parcs i jardins) en previsió de les possibles necessitats per adaptar-se als requeriments derivats de la pandèmia.

Des de la Paeria expliquen que des de l'inici de curs s'han respost les necessitats que han traslladat alguns educatius i, en l'actualitat, a través de les regidories d'Esport i Educació, se cedeix el pavelló de la Bordeta en horari de matí a l'INS Maria Rúbies, el pavelló Juanjo Garra en horari de matí a l'Institut-Escola Torre Queralt, el Camp de Futbol de Balàfia Manuel Lorite a l'INS Torre Vicens en diverses franges horàries i la Pista poliesportiva de Ciutat Jardí i el Velòdrom Municipal a l'INS Guindàvols. Des de la regidoria d'Esports també s'han cedit les pistes esportives situades al costat de l'escola Francesco Tonucci, així com les que hi ha a prop de l'Escola Riu Segre.

Aquests usos educatius es mantindran durant tot el curs escolar i, de manera puntual, alguns centres utilitzaran les pistes municipals d'atletisme situades al parc de les Basses, en horari de matí.

Comentaris