Primer dia de classes teòriques telemàtiques i pràctiques presencials a la UdL per la crisi pandèmica

Els graus en enginyeries i les carreres de l'àmbit de la Salut són les que concentren més alumnat als centre
Classe pràctica a alumnes de l'Escola Politècnica de la UdL amb semipresencialitat per la situació pandèmica, el 15 d'octubre de 2020. @ACN
photo_camera Un professor fent una classe pràctica a alumnes de l'Escola Politècnica de la UdL. Foto: Oriol Bosch (ACN).

La Universitat de Lleida (UdL) ha començat a aplicar el sistema de classes telemàtiques per matèries teòriques i el format presencial per a les que són pràctiques arran de la situació epidemiològica que viu el país pels contagis de covid-19. Pla mitjà on es pot veure una aula de l'Escola Politècnica de la UdL buida perquè els alumnes estan impartint la matèria de forma telemàtica per la situació pandèmica per la covid-19, el 15 d'octubre de 2020. (Horitzontal)

El vicerector d'Ordenació Acadèmica Francesc Giné ha explicat que aquesta és la "típica situació que tothom es pensa que pot venir però ningú la vol" i per això des del primer dia ja havien desenvolupat un "protocol de contingència" que preveia diferents escenaris com el que ara està tenint lloc i que es va acordar dimarts en el marc de Consell Interuniversitari de Catalunya.

Giné ha explicat que als graus d'enginyeries i a les carreres de l'àmbit de la Salut és on es concentren les pràctiques.

comentaris