22.05.2022 |

Paula Lozano guanya la primera edició del concurs Alpitalent

Va sorprendre el públic interpretant al piano i cantant un tema propi en llengua anglesa

Primera edició d'Alpitalent.
Primera edició d'Alpitalent.
Paula Lozano guanya la primera edició del concurs Alpitalent

L'Alpitalent va coronar com a guanyadora de la seva primera edició Paula Lozano Milara, una cantant de Lleida que es va endur els 1.000 euros del primer premi.

La final es va celebrar dissabte a La Unió, un espai que va tornar a presentar un ple amb 240 espectadors a les grades

Els deu participants de la gran final ho van donar tot a sobre l'escenari i van millorar amb escreix les seves actuacions de semifinals. El podi final de l'Alpitalent va quedar encapçalat per  Lozano, una cantant de Lleida que havia accedit a la final sent la participant més votada pel públic amb un 35% dels vots a la primera semifinal. 

El segon premi, de 500 euros, va ser per a la cantant alpicatina Nina Raich (Marta López Raich), que havia obtingut l'accés directe a la final mitjançant el botó daurat que li va donar a les semifinals la membre del jurat Eva Espejo després d'interpretar un tema propi cantant i tocant el piano i l'ukelele.

El tercer lloc i un premi de 300 euros va ser per a Groovies, un grup de ball de l'Escola Dancescape de Lleida on hi ballen dues nenes d'Alpicat. Groovies van accedir a la final amb el botó daurat d'Antoni Tolmos i en aquest cas van quedar en la tercera posició del concurs essent els més votats pel públic assistent amb un 17% dels vots.

Pel que fa a les votacions per a la resta de participants, Miarnaus, Byeolbit i Maria Baró van quedar empatats amb el 14% dels vots cadascun, i pel darrere d'ells es van classificar Ponent Dixie (10%), Elisabet del Moral (8%), Mag Marquez (5%) i Petita Troupe de Circ (4%).

El jurat va estar format per Antoni Tolmos, pianista, compositor i productor audiovisual; Luciana Spadafora, professora nacional d'educació física i llicenciada en composició coreogràfica; David Esterri, Lo Pardal Roquer, músic creador de tot un himne com és 'Som de l'oest'; i Eva Espejo, professora i ballarina, fundadora de l'escola de dansa Nº1 Dance Fit Center.

L'Alpitalent és un concurs de talents i habilitats amb seu a Alpicat però obert a gent de tota la província. Organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alpicat i el Club Jove Alpicat

Paula Lozano guanya la primera edició del concurs Alpitalent
comentaris