28.11.2021 |

SE CELEBRARÀ ELS DIES 15, 22 I 29 D’AGOST AMB PROPOSTES MUSICALS EN PETIT FORMAT

La platgeta del riu del Parc de Corbins acollirà la segona edició del Festival Marges

L'acte de presentació del festival Marges en l'edició del 2021 - Foto: Diuptació de Lleida
L'acte de presentació del Festival Marges de Corbins en l'edició del 2021 - Foto: Diuptació de Lleida
La platgeta del riu del Parc de Corbins acollirà la segona edició del Festival Marges

Aquest dilluns s'ha presentat la segona edició del Festival Marges de Corbins, que se celebrarà els dies 15, 22 i 29 d’agost a la platgeta del riu del Parc del municipi. 

Aquesta segona edició s’iniciarà amb el concert de Meritxell Neddermann (15 d’agost), seguirà amb el repertori menorquí d’Anna Ferrer (22 d’agost) i finalitzarà amb la música clàssica europea i la tradició del jazz, el blues i el country del segle XX de Clara Gispert (29 d’agost).

L’entrada és gratuïta i es pot fer la reserva a través del telèfon de l’Ajuntament (973190117) o del correu electrònic [email protected]

L’elecció de la platgeta del riu es deu al fet que és un espai que conserva i representa molt bé la vegetació de ribera de les Terres de Ponent. Es tracta d’una zona que dona caràcter a Corbins, un espai als peus del municipi, que n’és senya d’identitat, i que s’uneix a una proposta musical innovadora, tal com ha explicat Jordi Verdú, alcalde de Corbins.

Marges és un festival que vol descentralitzar la cultura i portar-la al món rural, descobrint i acoblant la vegetació de ribera de les terres de Ponent amb la cultura, i la música, en particular

També es donarà a conèixer el festival a través de les xarxes socials. L’aforament màxim previst serà d’unes 250 persones per concert.

David Lesán, un dels organitzadors del festival, ha explicat que Marges va néixer l’any 2020 en plena pandèmia sanitària i que vol tenir una línia continuista amb una proposta musical valenta i arriscada en un entorn diferent als habituals. Així, ha reivindicat la feina que fan els municipis en pro del suport a la cultura i els ha instat a seguir programant malgrat les dificultats del moment.

La primera edició del Festival marges es va fer l’any passat, en plena crisi sanitària, amb la voluntat clara de donar una mica d'oxigen a la cultura i, també, oferir al poble i al seu territori una nova proposta musical en petit format

L'altre organitzador del festival, Pol Alonso, ha recordat que es tracta de tres propostes musicals que volen vestir l’espai i que la idea dels organitzadors és que només importi allò que passa en aquell moment.

La platgeta del riu del Parc de Corbins acollirà la segona edició del Festival Marges
comentaris