06.04.2020 |
Territoris.cat

El cònsol general del Japó visitarà els camps de presseguers del terme d'Aitona

Paisatge dels arbres florits en la temporada de la floració a Aitona
Paisatge dels arbres florits en la temporada de la floració a Aitona
El cònsol general del Japó visitarà els camps de presseguers del terme d'Aitona

Aitona rebrà el pròxim dimarts 13 de març la visita del cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe, en el marc dels actes de commemoració del 150è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre el Japó i Espanya.

Aquesta visita servirà per reforçar els vincles amb el Japó, país amb el qual ja s’han dut a terme iniciatives conjuntes en els darrers anys

La visita oficial començarà a les 11 hores a l’Ajuntament d’Aitona, amb l’arribada i recepció per part de les autoritats locals. En aquest acte també es convidarà al cònsol a signar el llibre d’honor de l’Ajuntament. Tot seguit, la comitiva es desplaçarà fins a la capella de Sant Gaietà, on es farà una breu visita a l’exposició fotogràfica ‘La primavera del Japó a Aitona’.

Els pobles del Japó i Aitona estan units per la gastronomia i especialment pel préssec, una fruita que al Japó és molt valorada i que apareix en històries populars com el Momotaro

També es realitzarà una degustació de productes locals i es presentarà el segon volum de Gastrofruiturisme sobre La cuina del paraguaio. Finalment, a les 12.45 hores, està prevista la visita als camps d’arbres fruiters, on les autoritats podran gaudir d’una vista panoràmica dels camps de presseguers en flor.

Comentarios