11.08.2022 |
Territoris.cat

La primera Diada Mediambiental de la Granja d'Escarp, un èxit malgrat la pluja

diada mediambiental la Granja dEscarp
Imatge de la plantada d'arbres, en què es van plantar un total de 235 arbres i arbustos
La primera Diada Mediambiental de la Granja d'Escarp, un èxit malgrat la pluja

L'Aiguabarreig Segre-Cinca a La Granja d'Escarp va celebrar el passat dissabte 27 d'octubre la Primera Diada Mediambiental, en el transcurs de la qual es van plantar 235 arbres. La jornada es va desenvolupar sobre el previst malgrat la pluja. Va ser organitzada per l'Ajuntament de la Granja d'Escarp i voluntaris de La Caixa a la Comarca del Segrià, amb el suport d'Espais Naturals de Ponent, l'AMPA Escola Sant Jaume de La Granja, la Societat de Pescadors i l'Associació Amics de l'Ermita. 

Es van anellar algunes espècies, com ara el pit-roig, el blauet, la mallarenga carbonera i el tallarol de casqueti, i també es van conèixer les aus que viuen en aquest espai natural

diada mediambiental la Granja d'Escarp

La cita va incloure un esmorzar popular, un taller d'anellament d'ocells al bosc de Sant Jaume de la mà dels ornitòlegs Sergi Sales i Víctor Iglesias, la neteja de la zona més propera al bosc, que recentment va patir un incendi i la posterior plantada de 235 arbres i arbustos.

Tot seguit es va servir un dinar pels voluntaris de La Caixa i, en acabar, es va fer una visita guiada a la zona de l'Aiguabarreig.
 

La primera Diada Mediambiental de la Granja d'Escarp, un èxit malgrat la pluja
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement