El programa Treball i Formació Covid dona feina a vuit persones al Segrià

Les vuit persones contractades comencen a treballar aquest dimarts 1 de desembre i durant 9 mesos a jornada complerta i hauran de fer formació transversal.
SOC Covid Consell Segrià
photo_camera El Consell Comarcal del Segrià en col·laboració amb el SOC ha contractat vuit persones

El Consell Comarcal del Segrià, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha contractat vuit persones –quatre dones i quatre homes- en el marc del programa Treball i Formació Covid-19, especialment adreçat a persones que fa molts mesos que no treballen i a les que han perdut la feina durant la pandèmia sanitària. 

Agent cívic CorbinsEl programa inclou dues línies: la línia COVID, per a persones inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) a partir del 16 de març de 2020, i la línia PANP-COVID, per a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts. En aquesta línia tenen prioritat les persones majors de 45 anys i les persones que tinguin reconegut oficialment un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Les vuit persones contractades comencen a treballar aquest dimarts 1 de desembre i durant 9 mesos a jornada complerta i hauran de fer formació transversal.

El perfil de les noves contractacions són un peó per al Centre d’Acolliment d’Animals de Companyia del Segrià, un auxiliar administrativa per a l’atenció al públic del Consell Comarcal i sis agents cívics que treballaran a diferents ajuntaments del Segrià: Almenar, Alfarràs, Corbins, Puigverd de Lleida, Rosselló i Torrefarrera.

comentaris