Prop d'un centenar de participants, en la desena edició de la Play Party Soses

El certamen s'ha portat a terme aquest cap de setmana i ha tancat amb un positiu balanç, segons els organitzadors

soses-2 interior
photo_camera Els inscrits es van reunir des de divendres al vespre i fins diumenge a la Sala del Ball de Soses

La Play Party Soses ha celebrat amb força èxit la seva desena edició que, amb el món de la xarxa i dels jocs com a eix, ha ofert aquest passat cap de setmana una doble jornada de diversió non stop, segons la valoració de l'organització.soses-1 texte

Han estat prop d’un centenar els participants que s’han aplegat des del divendres al vespre i fins diumenge a la Sala del Ball de Soses, centre d’operacions de la Play Party, una activitat que, amb Jordi Sisó al capdavant de l’organització, any rere any proposa diversió ininterrompuda durant 48 hores gràcies a la pràctica de diferents jocs d’ordinador i concursos. L’alcalde de Soses, Isidre Mesalles, va donar la benvinguda a tots els assistents, acompanyat de la regidora Mariona Ribes.

Durant tot el cap de setmana, els participants han pogut practicar diferents jocs i concursos, com ara els de FlatOut2, League Of Legends, Split Second, Arena de Caballers, Fifa 16, Tetris, Counter Strike Global Offensive, HearthStone i fins i tot el de llançament d’HD. Diumenge al matí, els inscrits van poder gaudir d’un esmorzar amb coca i xocolata calenta.

Cadascun dels concursos estava dotat amb diferents premis per al primer i el segon classificats, uns premis que podien ser en metàl·lic (fins a 200 euros en alguns casos), en material informàtic o, fins i tot, un pernil. Alguns dels jocs més destacats d’enguany eren el de HearthStone i el de Tetris Retro.

Comentaris