Manel Doblas, en categoria d'adults, i Isolda Gòdia, en categoria de joves, han estat els guanyadors

Una quinzena de persones participen al concurs de Pintura Ràpida d'Alcarràs

5È PREMI concurs de pintura ràpida d'Alcarràs
photo_camera 5È PREMI concurs de pintura ràpida d'Alcarràs

Un total de 16 persones ha participat enguany en el concurs de Pintura Ràpida que, amb motiu de la Festa Major d’Estiu, organitza l’Ajuntament d’Alcarràs. Així, en categoria d’adults, el guanyador ha estat Manel Doblas i en categoria infantil i juvenil, la guanyadora ha estat Isolda Gòdia.

En categoria d’adults, el concurs celebrava enguany la seva 26a edició i en categoria juvenil, la seva 15a

Doblas ha estat guardonat amb un premi dotat amb 500 euros. Juntament amb ell, han estat guardonats també Joan Josep Català (2n premi, dotat amb 400 euros), Joan Vila (3r premi, dotat amb 300 euros i finançat per Herguido SL), Néstor Sanchíz (4t premi, dotat amb 250 euros i finançat per Electricitat Aixalà), Joan Carles Pérez (5è premi, dotat amb 200 euros i finançat per Sumfluid) i Merçè Humedas (6è premi, dotat amb 200 euros i finançat per Ferreteria Mas).

1R PREMI pintura ràpida d'Alcarràs

El 1r premi de pintura ràpida d'Alcarràs, de Manel Doblas

El Premi Local del concurs, dotat amb 200 euros, ha estat per Montse Matges. En categoria de joves, les premiades han estat Isolda Gòdia (1r premi, dotat amb 100 euros) i Jordina Gòdia (2n premi, dotat amb 50 euros). Des del consistori, el regidor de Cultura i Festes, Gerard Companys, felicita tots els guanyadors i agraeix la participació a tothom qui ha volgut ser part d’aquesta edició del concurs, el qual es va celebrar aquest diumenge dins dels actes previs a la Festa Major d’enguany, que arrenca aquest 25 d’agost a les 20.30 h amb la proclamació de pubilles i hereus i la lectura del pregó.

2N PREMI_ concurs pintura ràpida alcarràs3R PREMI_ concurs pintura ràpida alcarràs4T PREMI concurs pintura ràpida alcarràs

El 2n, 3r i 4t premis, de Joan Josep Català, Joan Vila i Néstor Sanchíz, respectivament.

Comentaris