L'Ajuntament de Massalcoreig ret homenatge a les vuit famílies que van tenir fills el passat any

Montse Jové destaca que l’amor pels llibres i per la lectura creix en la família, per aquest motiu obsequiem amb aquest lot adreçat a cada nadó, per iniciar-los a llegir en família i a la creació de la seva pròpia biblioteca personal
Les famílies de Massalcoreig que han tingut fills darrerament ©AjMassalcoreig
photo_camera Les famílies de Massalcoreig que han tingut fills darrerament ©AjMassalcoreig

L'Ajuntament de Massalcoreig va reunir el passat dijous a les vuit famílies del municipi que van tenir fills durant el passat any, un acte que tenia com a objectiu retre homenatge als vilatans i obsequiar els nous veïns amb un lot de diferents articles.

Aquesta iniciativa pretén no sols donar la benvinguda als nadons, sinó també apropar el consistori a les famílies i facilitar-los tota la informació que requereixen sobre l’ajuntament i les seves regidories. 

Segons explica l'alcaldessa de Massalcoreig, Montse Jové la natalitat al municipi del Segrià segueix amb bona salut i desitja que així continuï i que el municipi segueixi creixent.

En els últims anys hem vist com les famílies han anat creixent, anys enrere només naixia d’un a dos nadons i darrerament la mitja està en 7-8 per any. És una molt bona notícia pel municipi perquè garanteix que el poble segueixi creixent i puguem mantenir serveis com l’escola i llar d’infants

El consistori ha obsequiat les famílies amb llibres de comptes, un Cd de cançons de bressol i un val per a tramitar el carnet de la biblioteca. “Sabem que l’amor pels llibres i per la lectura creix en la família, per aquest motiu obsequiem amb aquest lot adreçat a cada nadó, per iniciar-los a llegir en família i a la creació de la seva pròpia biblioteca personal”, apunta l’alcaldessa. 

És el quart any que el consistori ha dut a terme aquesta iniciativa. 

comentaris