08.12.2021 |
Territoris.cat

El Refugi dels Peluts de Lleida recupera el quiròfan i la sala de cures

El Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) de Lleida romandrà obert tot el mes d’agost
peluts2
Els gossos es refresquen al Refugi dels Peluts
El Refugi dels Peluts de Lleida recupera el quiròfan i la sala de cures

El Refugi dels Peluts de Lleida, nom amb el qual es coneix des de fa unes setmanes el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) de la ciutat, romandrà obert tot el mes d’agost.

L'objectiu d'aquesta decisió és seguir fomentant les adopcions dels gats i gossos residents durant l’estiu, estació en la qual encara malauradament moltes mascotes són abandonades pels seus propietaris.

Des del Refugi, situat a la partida Caparrella, s’anima a les famílies que ho desitgin a adoptar un gos o un gat. Els interessats han de demanar cita prèvia a través del telèfon del centre, el 973 263 505. Un cop a les instal·lacions, se’ls assessorarà sobre quin dels peluts s’escau millor a les seves necessitats i estil de vida.

Tots els animals del Refugi dels Peluts s’entreguen esterilitzats, identificats amb microxip, lliures de paràsits i amb la cartilla de vacunes al dia. En el cas d’adoptar un cadell, el nou propietari haurà de firmar un compromís d’esterilització per dur a terme l’operació quan la seva edat ho permeti

Actualment el centre disposa d’una vintena de gats i una setantena de gossos en adopció. Molts dels cans residents estan considerats com a potencialment perillosos, tot i que en la gran majoria de casos es tracta de gossos dòcils i afectuosos. És per això que el personal del centre facilitarà en tot el possible les adopcions d’aquests animals perquè puguin reprendre el seu camí al costat d’un nou company de vida.

peluts3

El Refugi dels Peluts ha reforçat aquesta setmana l’atenció als gossos i gats, amb una veterinària a mitja jornada i amb la recuperació del quiròfan i la sala de cures

L’espai, des de fa molts anys en desús, s’ha netejat intensivament i s’ha equipat per a poder millorar l’atenció als animals, que hi podran rebre petites cures, vacunacions, castracions i desparasitacions a càrrec de personal propi.

El Refugi dels Peluts de Lleida recupera el quiròfan i la sala de cures
comentaris