24.09.2022 |
Territoris.cat

Reñé visita les obres de millora del pati del col·legi Sant Jordi de Puigverd de Lleida

Un curs més, la Diputació de Lleida ajudarà els municipis a assumir el cost de les llars d’infants de titularitat municipal amb una aportació de 3,5M€

Reñé ha estat acompanyat pel diputat Bergós, l'alcalde, la presidenta comarcal i el director del centre
El diputat Bergós, l'alcalde, la presidenta comarcal i el director han acompanyat Reñé
Reñé visita les obres de millora del pati del col·legi Sant Jordi de Puigverd de Lleida

Els alumnes del Col·legi Sant Jordi de Puigverd de Lleida estrenaran pati aquest nou curs escolar, ja que el centre ha realitzat diferents obres de condicionament amb el suport de la corporació lleidatana. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat dimecres el centre per veure de primera mà el resultat dels treballs de millora, que han comptat amb una aportació de 8.000 euros per part de la institució per executar les obres de drenatge.

Les obres han tingut un pressupost de 8.000 euros 

Reñé, acompanyat pel diputat Eloi Bergós, ha estat rebut per l’alcalde de Puigverd de Lleida, Benjamí Bosch; per la presidenta del Consell Comarcal del Segrià, María José Invernón, i pel director del Col·legi Sant Jordi de Puigverd de Lleida, Ferran Bria.Reñe_visita_escola_Puigverd_Lleida_RECURSO

A menys d’una setmana de l’inici del curs escolar, els centres educatius ultimen els detalls per tenir-ho tot preparat. La Diputació de Lleida continuarà donant suport econòmic als municipis que disposen de llars d’infants durant aquest curs 2015/2016.

Concretament, la institució destinarà una partida de 3,5M€ per al manteniment de les 163 llars d’infants municipals que hi ha al centenar de municipis lleidatans.

En aquest sentit, Reñé ha indicat que aquest ajut s’atorga “per fer possible que les escoles bressol municipals disposin de la viabilitat econòmica adequada i garanteixin un servei necessari i imprescindible, com és l’educació”. Cal recordar que l'ens provincial va crear aquesta línia d’ajut el curs escolar 2012/2013 destinada a sufragar la despesa executada pels ajuntaments a les llars d’infants.

 

Reñé visita les obres de millora del pati del col·legi Sant Jordi de Puigverd de Lleida
comentaris