L’associació Muscuart de Bell-lloc presenta a Lleida un musical inspirat en Joaquín Sabina

La companyia oferirà un concert guionat del musical que presentaran el pròxim 12 d’octubre al Teatre de l’Escorxador 

foto muscuart Interior
photo_camera L'agrupació aposta per un format pseudomusical força emotiu

L’associació Muscuart de Bell-lloc d’Urgell presenta dijous 17 de setembre a les 21.00 h al Da Moon de La Llotja de Lleida l'espectacle Más de 100 mentiras, inspirat en la música de Joaquín Sabina. La companyia oferirà un concert guionat -amb l’acompanyament en directe del pianista i compositor David Pradas- del musical que presentaran el pròxim 12 d’octubre al Teatre de l’Escorxador de Lleida.

Muscuart és una associació musical, cultural i artística de Bell-lloc que des del 2009 s’ha especialitzat en espectacles que combinen la música, el ball i la interpretació. L’associació aplega una quarantena de persones que de forma no professional dediquen el seu temps a la creació i representació de musicals.

La companya compta en la seva trajectòria amb les obres Mamma Mia, Grease i Hoy no me puedo levantar

De moment, en la seva trajectòria, hi figuren tres obres força conegudes Mamma Mia, Grease i Hoy no me puedo levantar, les quals han gaudit d'un gran èxit. Des de l’associació s'aposta per un format “pseudomusical” força emotiu i curós amb l’espai escènic i elements tècnics (il·luminació, sonorització i recursos multimèdia).

El musical és una producció de Parisé Studio i la productora musical de Castellserà La Gata Roja.

Comentaris