La ruta gastronòmica Alpitast, novetat en la Festa Major d’Hivern d’Alpicat

A la iniciativa, organitzada per l'Ajuntament i que se celebrarà aquest cap de setmana, hi participen una desena d'establiments amb propostes culinàries que es podran degustar al preu de dos euros

Presentació Alpitast interior
photo_camera Presentació de l'Alpitast-Ruta gastronòmica que es farà del 15 al 17 de gener

Alpitast-Ruta gastronòmica d’Alpicat serà la gran novetat dins la programació de la Festa Major d’Hivern, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de gener sota l’organització de l’Ajuntament.

Aquesta ruta gastronòmica presenta nou propostes culinàries elaborades per bars d’Alpicat. Els establiments participants són Bar El Sol, Bar L’Entrada, Bar Granados, Bar Casa Pepita, Bar Can Sastre, Bar Las Vegas, Bar Ribera, Bar Cal Valeri i Bar Imagine. Tots ells han elaborat una tapa que, amb predomini de les creacions salades, serà la que s’integrarà dins Alpitast i que es podran degustar al preu de 2 euros.

Tots aquests establiments disposaran, a més, d'unes butlletes amb les quals els clients podran participar en un sorteig

El grup lleidatà Mister Jones actuarà divendres a la nit a la Sala La Unió dins els actes de la Festa Major

Al marge d’aquesta proposta innovadora que suposa Alpitast, la Festa Major presenta una programació força variada en què hi destaquen el concert que oferirà el grup lleidatà Mister Jones el divendres a la nit a la Sala La Unió (amb entrada gratuïta), l’espectacle d’animació infantil que presentarà El Sidral el dissabte al migdia (també a La Unió), l’Hivernfest, que omplirà de música de DJ’s La Unió el dissabte al vespre també amb entrada gratuïta, i el ball amb el grup Chicago que tancarà els actes el diumenge a la tarda al mateix escenari.

L'entrenador de futbol Joan Carles Oliva donarà divendres al vespre al Casal una conferència

Paral·lelament a la Festa Major, tindrà lloc la Festa de l’Esport, que inclou xerrades, com la que oferirà l’entrenador de futbol Joan Carles Oliva el divendres al vespre al Casal, i activitats en gairebé tots els esports. L’acte principal d’aquest menú esportiu serà el Duatló Popular d’Alpicat, que celebrarà la seva desena edició el diumenge al matí.

Comentaris