06.12.2022 |
Territoris.cat

La ruta gastronòmica Alpitast d'Alpicat serveix més de 2.000 tapes en la seva segona edició

El Bar Las Vegas, amb la seva creació 'Cracket de pernil i cremós de formatge', va ser el guanyador del concurs en ser el més votat pels clients

Alp itast interior
Foto dels guanyadors en la segona edició d'Alpitast
La ruta gastronòmica Alpitast d'Alpicat serveix més de 2.000 tapes en la seva segona edició

La ruta gastronòmica Alpitast, que es va celebrar el cap de setmana passat a Alpicat, va servir més de 2.000 tapes en la seva segona edició, en què ha resultat guanyadora la creació servida pel Bar Las Vegas.

Segons han valorat els organitzadors, van estar tres dies d’intensa activitat en els nou establiments que, del 12 al 14 de maig i en el marc de les Festes de Sant Isidre d’Alpicat, van voler adscriure’s i participar en aquesta iniciativa. Després de l’èxit de la primera edició del certamen, Alpitast oferia la possibilitat de degustar les diferents propostes que presentaven aquests nou establiments de restauració del municipi, a un preu de 2 euros per tapa, amb la qual cosa cada establiment participava en el concurs per escollir la millor tapa. L’elecció d’aquesta la feien els mateixos clients, que havien de degustar un mínim de tres tapes en establiments diferents i votar la que consideraven la millor.

Maite Caberol Charles va ser l'agraciada en el sorteig d'un sopar, entre els clients participants en l’elecció de la millor tapa

Aquesta votació va determinar que la creació més valorada fos la del Bar Las Vegas, consistent en ‘Craket de pernil i cremós de formatge’. A més, entre tots els clients participants en l’elecció es va sortejar un sopar per a dues persones, en el qual ha resultat agraciada Maite Caberol Charles.

Al marge del Bar Las Vegas i la seva tapa guanyadora, a Alpitast hi van prendre part altres vuit establiments: Can Sastre, amb ‘Fusió de sabors catalans i extremenys’; Bar Granados, amb ‘Broqueta de mandonguilles’; Bar El Sol, amb ‘Barqueta basca’; Bar L’Entrada, amb ‘Suquet de pop’; Cal Valeri, amb ‘Cruixent de mar’; Casa Pepita, amb ‘Hamburguesa de mar’; Bar Ribera, amb ‘Banderilles del Ribera’; i Bar Imagine, amb ‘Imagine deluxe’.

La ruta gastronòmica Alpitast d'Alpicat serveix més de 2.000 tapes en la seva segona edició
comentaris