30.11.2021 |
Territoris.cat

San Miguel inaugura un espai cerveser i sala de concerts a Lleida

Música i ball en la inauguració de l'Espai SanMiguel
Música i ball en la inauguració de l'Espai SanMiguel
San Miguel inaugura un espai cerveser i sala de concerts a Lleida

La cervesera SanMiguel va inaugurar aquest dijous l'Espai Cerveser SanMiguel, en el que està previst que s'hi portin a terme, de forma periòdica, concerts i presentacions a més d'altres activitats gastronòmiques, com tastos, degustacions i maridatges. Es tracta d'un nou concepte dins del seu centre de producció de Lleida, amb el qual pretén establir-se com un punt de trobada de la vida social lleidatana i erigir-se en un focus generador d'oferta gastronòmica i cultural.

Presentació de la cervesa Magna de SanMiguelL'acte inaugural es va iniciar amb la presentació la nova cervesa  Magna de SanMiguel, una varietat elaborada seguint un procés de lupulació en tres temps, que li aporta notes d'herbes i florals de llúpol fresc i aromes a malta torrada. De color daurat intens, és una cervesa amb cos, amargor moderada i una textura sedosa en boca. Magna de SanMiguel connecta amb els gustos del consumidor actual; una cervesa quotidiana que arriba per satisfer la seva inquietud cervesera. A més, és una creació cervesera plena de matisos i contemporània, que aporta més notes, més intensitat i més riquesa de sabor.

El nou Espai SanMIguel al centre de producció de LleidaL'escenari de l'Espai SanMiguel el van inaugurar la banda lleidatana Pixie Dixie & Sonsonite, una formació que incorpora músics provinents de l'escena musical lleitana com Pixie&Dixie, La Família Torelli o The Crossfathers, que van interpretar un recull dels seus repertoris, la música d'arrel tradicional cubana, amb el dixieland. Per amenitzar i incorporar el toc de ritme, la inauguració va comptar amb el grup Swing & Son, amb una exhibició de balls de Swing.

San Miguel inaugura un espai cerveser i sala de concerts a Lleida
comentaris