18.10.2021 |

El Segrià busca 40 joves perquè es puguin formar amb contractes de sis mesos

Els contractes, subvencionats pel SOC, s’han d’iniciar abans del 30 de setembre de 2021, i per accedir-hi cal tenir entre 16 i 29 anys

joves treball feina ocupació - Foto: Annie Spratt (Unsplash)
Al programa hi participen més de 20 ajuntaments del Segrià i el Consell - Foto: Annie Spratt (Unsplash)
El Segrià busca 40 joves perquè es puguin formar amb contractes de sis mesos

Incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'aadquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. Aquest és el principal repte del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya que també té l’impuls del Consell Comarcal del Segrià i que busca, en l’actualitat, 40 joves perquè es puguin formar en diferents àmbits amb contractes de pràctiques d’una durada de sis mesos i jornada completa.

En total en el Programa, hi participen més de 20 ajuntaments del Segrià, a més a més del Consell, i els requisits per poder accedir a les places són tenir entre 16 i 29 anys i no haver participat en convocatòries anteriors; tenir un títol de grau o de formació professional de grau mitjà o superior; ser beneficiari del Sistema de Garantia Juvenil (tenir menys de 30 anys i no estar estudiant ni treballant) i estar inscrit a l’Oficina de Treball. 

El programa ja està en marxa i els contractes hauran de signar-se i iniciar-se abans del dia 30 de setembre de 2021

Les persones interessades poden informar-se a través del Consell Comarcal del Segrià - Servei Comarcal de Joventut JoveSegrià trucant al 976 05 48 00 o enviant un email a [email protected][email protected]

La finalitat del projecte és donar una oportunitat laboral real a persones joves que han acabat els seus estudis, però que no tenen experiència laboral o en tenen poca. D’aquesta manera, poden adquirir unes competències que li permeten augmentar la seva ocupabilitat de cara a trobar futures ocupacions. 

El SOC és l’encarregat de subvencionar els contractes de treball en pràctiques, i el programa està cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu.

El Segrià busca 40 joves perquè es puguin formar amb contractes de sis mesos
comentaris