20.01.2022 |
Territoris.cat

Millores urbanístiques a Soses amb nova zona d'aparcament i reordenació de carrers

El projecte, que es va iniciar a finals del 2016 i que inclou la renovació de la plaça Montull, es preveu acabar-lo a finals d'abril

Obres soses inteior
Les obres suposen la intervenció de més complexitat de la legislatura
Millores urbanístiques a Soses amb nova zona d'aparcament i reordenació de carrers

L’Ajuntament de Soses ha iniciat aquest mes de febrer una de les millores urbanístiques previstes per a la present legislatura, consistent en la urbanització de la plaça Montull i de les vies adjacents, és a dir, la cruïlla amb l’avinguda Catalunya, el carrer Portal i el carrer La Creu.

Aquesta intervenció es va iniciar a finals del 2016 i es preveu que acabi a finals d’abril. Suposarà una inversió de 165.000 euros, dels quals 81.720,72 es finançaran mitjançant un ajut de la Diputació de Lleida.

El pressupost de l'actuació puja a 165.000 euros, finançats en part per la Diputació de Lleida

Es tracta d’una obra força complexa que, al marge de renovar completament la plaça Montull, permetrà reordenar els carrers adjacents. En un d’ells, l’avinguda Catalunya, se senyalitzarà una nova zona d’aparcament, mentre que al carrer La Creu es modificarà el sentit de la circulació. A més, s’ampliaran algunes d’aquestes vies i es millorarà part de la placeta Domingo i les seves escales.

Cal recordar que aquestes obres es van iniciar a principis de mes, i que en els primers dies es va haver de lamentar un petit incident sofert per un dels treballadors, que va patir una caiguda que afortunadament no va suposar cap lesió important, rebent l’alta poc després en no haver-se detectat cap problema durant els exàmens mèdics als quals se’l va sotmetre.

Millores urbanístiques a Soses amb nova zona d'aparcament i reordenació de carrers
comentaris