08.12.2021 |
Territoris.cat

La Gran Rua obre la festa del Carnaval d’Alpicat

Prop de 350 persones van participar dissabte entre les quatre carrosses i sis comparses, i els que es van afegir fora de concurs, aportant també color a la desfilada 

Rua Carnaval Alpicat-4 inteior
Pel que fa a les comparses, el primer premi, de 100 euros, va ser per a La Panda Rosa
La Gran Rua obre la festa del Carnaval d’Alpicat

El Carnaval 2017 d’Alpicat es va posar en marxa amb la Gran Rua, que va omplir de festa i disbauxa els carrers del poble durant la tarda i el vespre del dissabte passat.

La desfilada de la Gran Rua de Carnaval va incloure els participants en la sisena edició del Concurs de Carrosses i Comparses, prop de 350 persones repartides entre quatre carrosses i sis comparses, a les quals cal afegir tots aquells que es van disfressar fora de concurs, i que també van donar color a la festa.

La carrossa de l'Associació de Veïns i Joves d'Alpicat va resultar la guanyadora del Concurs

El punt de concentració de la desfilada va ser l’explanada del carrer Enric Granados (davant la Biblioteca Sant Bartomeu), des d’on es va iniciar un recorregut que va culminar a La Unió. Allí es va fer la desfilada final de tots els participants de la rua i es va fer la valoració global per part d’un jurat format per sis membres de diferents associacions i clubs del municipi.Rua Carnaval Alpicat-3 portada

Aquestes valoracions van determinar que la carrossa guanyadora fos la de l’Associació de Veïns i Joves d’Alpicat, que es va endur un premi de 225 euros en vals de compra bescanviables en comerços adscrits d’Alpicat. El segon premi, de 150 euros, va correspondre a Alpixoc, mentre que el tercer, de 75 euros, va ser per Els Alpicatpedra. Pel que fa a les comparses, el primer premi, de 100 euros, va ser per a La Panda Rosa, mentre que el segon (75) va correspondre a Anarmorats i el tercer (50) a Master Chef.

Els actes del Carnaval continuaran el diumenge 26 amb cercavila, actuació infantil i berenar

En acabar la desfilada, l’Associació de Veïns i Joves d’Alpicat va organitzar un sopar informal que va donar pas a una festa de disfresses per a totes les edats i en què van actuar Los Gurriones i Dj Ricard.

Els actes del Carnaval d’Alpicat continuaran diumenge vinent, dia 26, amb la cercavila “Qui no vulgui pols que no vagi a l’era”, l’actuació infantil “Quina ballaruca!” i un berenar per a tothom que vagi disfressat. Tots els actes estan organitzats per l’Ajuntament amb el suport de l’Associació Cultural de Dones, l’Associació de Joves i l’Associació de Veïns i Joves.

La Gran Rua obre la festa del Carnaval d’Alpicat
comentaris