Taller pràctic gratuït: La rehabilitació energètica d'edificis amb fons Next Generation

S'analitzaran les passes a seguir per la rehabilitació energètica amb Fons Next Generation a partir d'un edifici plurifamiliar de 12 habitatges
image1
photo_camera La sala d'actes del Col·legi de l'Arquitectura Tècnica ha acollit la primera sessió dels tallers pràctics

La sala d'actes del Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Lleida ha acollit aquest dimarts, la primera sessió dels tallers pràctics gratuïts sobre "La Rehabilitació Energètica amb Fons Next Generation". Els tallers es prolongaran demà dimecres i dijous, en horari de 15 a 19 hores, amb una durada de 12 hores.

En aquest taller s'analitzaran les passes a seguir per la rehabilitació energètica amb Fons Next Generation a partir d'un edifici plurifamiliar de 12 habitatges. Informar la comunitat, desglossar la proposta d'honoraris a partir de la càrrega de feina que suposa, predimensionar des del punt de vista energètic i analitzar els costos. A més, es veuran els punts clau per redactar un llibre de l'edifici i un projecte Next Generation amb èxit. Finalment, es tramitaran les possibles subvencions i es justificarà l'execució de les obres.

L'Oficina Tècnica de Rehabilitació del Consell de l'Arquitectura Tècnica de Catalunya certificarà l'assistència a aquesta formació de tres jornades, que avala com a Tècnic acreditat en Fons Next Generation per a la rehabilitació d'edificis, la qual cosa ajuda a posicionar-te davant dels clients.

Comentaris