25.02.2021 |

Teatre i música ompliran La Unió d’Alpicat durant les festes de Nadal

Les companyies i artistes locals configuren gran part de la programació nadalenca de la sala
La Tróccola portarà el circ a la Unió d'Alpicat el 29 de desembre
La Tróccola portarà el circ a la Unió d'Alpicat el 29 de desembre
Teatre i música ompliran La Unió d’Alpicat durant les festes de Nadal

La sala La Unió d’Alpicat ha presentat aquesta setmana la programació de Nadal amb un total de cinc propostes que es duran a terme entre el 27 de desembre i el 3 de gener i que compten amb un fort component local en les companyies que la conformen.

L’Orquestra Saturno serà l’encarregada d’encetar el programa el diumenge 27 de desembre amb un concert que permetrà gaudir d’una de les millors formacions orquestrals del panorama estatal, oferint un repàs de tots els clàssics d'ara i de sempre.

El teatre familiar serà un dels pals de paller amb les obres Pinotxo bric a brac, de Zum Zum Teatre (dilluns 28) o La faula de l’esquirol de la companyia La Baldufa (dimecres 30). Ambdues obres giren entorn de les històries i la reflexió i van més enllà de la lectura infantil per atreure tots els públics.

SerratEl dimarts 29 serà el torn per a la companyia alacantina La Trócola Circ amb Emportats, un show de circ que combina acrobàcia, malabars, música en directe i treball amb objectes. La darrera proposta arribarà el diumenge 3 de gener de la mà músic alpicatí Antoni Mor, que presentarà Serratejant, el seu projecte de tribut a Joan Manel Serrat, acompanyat d'una experimentada banda de músics.

Tots els espectacles se celebraran a les 18.00 hores respectant totes les mesures de seguretat i higiene actuals. Les entrades per cada una de les representacions estan a la venda al web de l’Ajuntament al preu de 3 euros per obra. Tanmateix, les entrades pel concert de l’orquestra Saturno es podran comprar presencialment a la taquilla de la sala els dies 21 i 22 de desembre de 17.00 a 20.00 h.

Teatre i música ompliran La Unió d’Alpicat durant les festes de Nadal
comentaris