El Teatre de l’Escorxador de Lleida acull la presentació dels ajuts de l’Institut Ramon Llull per actuar fóra de Catalunya

A la sessió celebrada ahir hi van assistit associacions, grups de teatre, companyies i orquestres del territori

escorxador

El Teatre de l’Escorxador de Lleida va acollir ahir una sessió amb tècnics de l’Institut Ramon Llull que van explicar les ajudes que es concediran enguany a la mobilitat dels artistes per actuar i realitzar gires fora de Catalunya en l’àmbit de les arts escèniques i de la música.

Els tècnics han resolt de forma pràctica els dubtes i qüestions dels professionals lleidatans sobre les convocatòries i la presentació dels projectes

En la trobada, han participat associacions i companyies teatrals, bandes simfòniques i orquestres del territori.

A la sessió, han estat presents Holoqué, l’Associació Professional de Teatre per a Tots Públics (TTP), Jam, Campi Qui Pugui, el Centre Titelles de Lleida, Xip Xap, La Baldufa, Banda Simfònica Unió Musical (BSUM), Companyia del Príncep Totilau i l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OSJC).

La jornada ha estat organitzada per l’Institut Ramon Llull, un organisme públic creat amb l’objectiu de promoure a l’exterior la cultura i la llengua catalana. En aquest context, s’emmarquen les ajudes que convoca anualment pels professionals de les arts escèniques i la música que volen fer actuacions fora de Catalunya.