16 de juliol

Torres de Segre acull la primera parada del projecte cultural ’Escenaris Singulars’

El Museu de l'Evolució de Torres de Segre és l'espai patrimonial escollit per inaugurar el projecte comarcal ‘Escenaris Singulars’

‘Escenaris Singulars’
photo_camera ‘Escenaris Singulars’

El Museu de l'Evolució de Torres de Segre és l'espai patrimonial escollit per inaugurar el projecte comarcal ‘Escenaris Singulars’, avui divendres 16 de juliol.

La proposta, que és un projecte nou de l'àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, inclou dues activitats culturals: per una banda el Museu obrirà les seves portes i oferirà una visita virtual a l'antic molí; i per l'altra, es podrà gaudir de l'espectacle de dansa 'Cad, ballar és vida'.

L’acte d’inauguració oficial tindrà lloc amb la segona sessió, el dia 25, a l’església parroquial de Sant Llorenç de Soses

‘Escenaris singulars’ compta amb un total de sis propostes culturals que es duran a terme en sis espais patrimonials del 16 de juliol al 5 de setembre.

L'arrencada d'‘Escenaris singulars’  tindrà lloc a les 20.00 hores. A parti de llavors, els visitants podran descobrir la història de la humanitat des dels orígens fins a l'actualitat mitjançant la mostra de peces vinculades a oficis antics.

Pel que fa a l'espectacle ‘Cad, ballar és vida’, aquest anirà a càrrec dels ballarins i ballarines de Centres Privats. Associació de Dansa Terres de Lleida, que oferirà al públic una exhibició de dansa de diferents estils creada especialment per a l'ocasió. La proposta es durà a terme a la part exterior del Museu, a les 22.00 hores i amb entrada gratuïta.

El propòsit de l'experiència és sumar dos àmbits: patrimoni arquitectònic i manifestacions culturals amb visió de territori i promoció cultural.

D’altra banda, s’ha anul·lat l’actuació de la Volta Comarcal-Sardanes a la Fresca prevista per aquest cap de setmana a Torrefarrera

comentaris