21.10.2021 |
Territoris.cat

DEL 10 AL 13 DE SETEMBRE

Tot llest per a l'edició més segura de Circ Picat, el Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat

El cost de cada entrada serà de  2 euros i la recaptació es destinarà al Banc d’Aliments de Lleida

circpicat2
Tot llest per a l'edició més segura de Circ Picat, el Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat

Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat ja té a punt tots els detalls de la seva edició més atípica, la setena, que se celebrarà del 10 al 13 de setembre.

L’Ajuntament d’Alpicat ha decidit tirar endavant Circ Picat, on tornarà a implementar -com en el cas de la Festa Major d'estiu-mesures de seguretat i higiene. Per exemple, els aforaments reduïts i en espais especialment adequats per tal de garantir la seguretat, amb punt d’accés amb gel hidroalcohòlic i amb obligatorietat de l’ús de la mascareta, a més de garantir la distància social, les sortides i entrades esglaonades, i la neteja i desinfecció prèvia i posterior dels espais utilitzats pel públic i pels artistes.

Com a novetat d'enguany, el certamen canvi d'ubicació, que es traslladarà en tres espais diferents de les pistes cobertes del Parc del Graó. Totes les entrades tindran un cost de 2 euros i es podran adquirir online a partir de l’1 de setembre, amb la particularitat que els menors de 2 anys podran seure a la mateixa cadira que un adult.

La recaptació de les entrades anirà destinada al Banc d’Aliments de Lleida per ajudar a contribuir a fer més lleugera la crisi derivada de la COVID-19

El cartell està integrat exclusivament per companyies catalanes, una circumstància que servirà per poder posar en valor la cultura de casa nostra i ajudar a pal·liar els efectes de la crisi sanitària en el món de les arts escèniques.

Un altra particularitat és que hi haurà un dia més de Circ Picat, des del dijous 10 fins al diumenge 13, per espaiar més la programació, amb un total de 13 espectacles i 11 companyies de primer nivell en cartell. 

Tot plegat amb l’objectiu, aprofitant el pont de la Diada, de mantenir viu l’esperit de Circ Picat i convertir-lo en una mena de fira de proximitat.

Tot llest per a l'edició més segura de Circ Picat, el Festival de Circ i Arts en Viu d’Alpicat
comentaris